Mayon en Mayuro: profiteer van luxe

Van 19 mei tot en met 30 september zijn Mayon en Mayuro in leer extra aantrekkelijk geprijsd. Zeker als u kiest voor de exclusievere leersoorten. Want hoe meer luxe, hoe meer u profiteert.

Tijdens de actieperiode heeft u de keuze uit twee prijsgroepen met elk een scherpe prijs. De eerste groep bestaat uit de leersoorten Senso, Ceras, Arkadia, Danza en Bimardo; de tweede uit Noli, Raffino en Negev. En omdat elke groep een vaste prijs heeft, neemt uw voordeel toe naarmate u voor een exclusievere leersoort kiest.   

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor de verschillende uitvoeringen van Mayon en Mayuro. Deze prijzen gelden alleen voor bestellingen in Nederland in de aangegeven actieperiode.

Vind een deelnemende dealer

Wilt u het comfort van Mayon en de heerlijke feel van het Leolux-kwaliteitsleer zelf ervaren? Vind dan hier de dichtstbijzijnde dealer voor een gerieflijke kennismaking!

Vind een dealer

Actief zitcomfort

Mayon is er als fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zitsbank. Daarnaast is er een mooie bijpassende poef beschikbaar.

Mayon en Mayuro beschikken allebei over hetzelfde, actieve zitcomfort. In de armen zijn elastische singels verwerkt, waardoor deze licht met u meeveren. Een verfijnde en zachte zitervaring.

Meer informatie

Geraffineerde vormen

Het geraffineerde design van Mayon en Mayuro biedt ruimte aan tal van mooie, subtiele details.

Van de organisch gevormde armen die u welkom heten, tot de vriendelijke kuiltjes in de flanken en de rug.