Pallone Paradise

Haal uw eigen design-icoon vliegensvlug in huis

Acht speciaal geselecteerde kleurcombinaties voor Pallone, gebaseerd op acht kleurrijke vogels. Alle varianten zijn bijzonder scherp geprijsd en staan binnen een week bij u thuis.

En waarom kiest u er niet meteen een Pallone bijzettafel bij? 

Zo maakt u de stijlvolle uitbreiding van uw interieur helemaal compleet!

Goed om te weten

  • De bestelling en facturatie lopen via een dealer. Verderop in het bestelproces kunt u precies aangeven via welke dealer u uw bestelling wilt laten verlopen. Indien de door u gekozen dealer de order niet kan verwerken, zullen wij een andere dealer aanduiden zodat u uw bestelling tijdig kunt ontvangen.
  • De aflevering binnen één week geldt alleen als u de bestelling op een woonadres laat afleveren.
  • De bestelling kan alleen geleverd worden binnen de Benelux.
  • ​Per adres kunt u maximaal twee fauteuils Pallone Paradise en twee Portello bijzettafels bestellen. 

Kingfisher

De Kingfisher verovert u in een blik. De rugleuning in Agate is voltreffer, en wordt verfijnd en versterkt door de basis in Dawn en Camel.

Adviesprijs:
Bestel deze Pallone


Pallone Paradise eerst zien en proefzitten?

Bij Leolux draait alles om de juiste keuze. Wilt u Pallone Paradise eerst in het echt zien en uitproberen voordat u bestelt? Dan bent u van harte welkom bij een Leolux dealer of Design Center in de buurt, waar u naar hartenlust kunt proefzitten.

Vul hieronder uw woonplaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden waar u Pallone Paradise kunt uitproberen. Kom gerust langs om de kleurenpracht én het comfort van deze speciale Pallones zelf te ervaren.

Pallone Personal

Zijn de kleurstellingen van Pallone Paradise net niet helemaal wat u zoekt? Geen nood. De uitkomst heet Pallone Personal. Voor slechts 100 euro meer kunt u naar alle hartenlust combineren met alle 45 kleuren Senso-leer uit de Leolux collectie.

Met onze Leolux Creator stelt u precies de Pallone samen die uw interieur tot een succes maakt. De levertijd van Pallone Personal is met 4 weken ietsje langer, maar dan beschikt u wel over een Pallone die in elk detail door u gevormd is.