VACATURE

Commercieel medewerker binnendienst (M/V, fulltime)

Werken in de wereld van Leolux?

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de fabriek van Leolux in Venlo produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen voor de merken Leolux en Pode. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

In verband met de uitbreiding van onze afdeling Sales Operations op het hoofdkantoor Venlo zoeken wij een commercieel medewerker binnendienst (m/v, fulltime).

Afdeling Sales Operations zorgt voor een soepele begeleiding van het totale verkoopproces; We faciliteren verkoopondersteunende middelen zoals prijzen, stalen en POS materiaal, we geven gericht advies aan onze B2B klanten, we begeleiden offertes, orders en leveringen en we verlenen service na uitlevering. De medewerkers van Sales Operations kennen de klanten, zijn expert op het gebied van de collecties van Leolux en Pode en ze zorgen ervoor dat het gehele verkoopproces probleemloos verloopt.

Werkzaamheden

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je samen met je collega’s het aanspreekpunt voor onze 140 Leolux dealers en 100 Pode dealers in Nederland. Na een interne opleiding ben je volledig op de hoogte van de Leolux en Pode collecties en kun je tot in het kleinste detail een gericht advies geven aan onze vaste klanten en ons verkoopteam.

Een andere belangrijke onderdeel is het administratief begeleiden van offertes en orders, zodat ze uiteindelijk zonder problemen verwerkt kunnen worden in ons ERP systeem.

Profiel

Je bent commercieel ingesteld, flexibel en je stelt altijd de klant centraal, zonder het algemeen belang van Leolux uit het oog te verliezen. Met gevoel voor humor, een positieve levensinstelling en uitstekende contactuele eigenschappen ben je gemakkelijk in de omgang naar klanten en collega’s.

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4), commercieel-administratief of technisch-commercieel met de ambitie om snel verder te kunnen groeien naar MBO+ of HBO niveau.
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (business to business).
  • Kennis van ERP (BaaN / Infor LN), CRM (Aurea) en MS Outlook automatiseringsprogramma’s.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je spreekt tevens Duits en Engels.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Venlo.

Lever jij straks een belangrijke bijdrage aan het succes van Nederlands grootste designmeubel fabrikant?

Verstuur je motivatie, met CV en foto uiterlijk 17 februari. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.