VACATURE

Vind jij de weg naar Leolux?

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de fabriek in Venlo produceren onze vakmensen al vijfentachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Nationaal/Internationaal chauffeur

(M/V Fulltime)

Als chauffeur bij Leolux zorg jij ervoor dat onze meubelen netjes, zonder schade en volgens afspraak worden geleverd op de plek van bestemming. Je werkt in teamverband, meestal met twee personen. Het team bestaat uit 11 chauffeurs. Je gaat voornamelijk ritten rijden in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Op de weg en op elke bestemming ben je een topambassadeur van Leolux!

Aan welke eisen moet je voor deze functie voldoen?
Je beschikt over een vrachtwagenrijbewijs (CE en code 95) en bent bekend met vrachtdocumenten en douaneprocedures. Daarnaast weet jij overal je weg te vinden en heb je al 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat biedt Leolux jou?

  • Een uitstekend salaris conform CAO.
  • 24 vakantiedagen en 19 ATV-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
  • Wij investeren in jouw toekomst, denk hierbij aan eventuele benodigde certificaten
  • voor het verlengen van je code 95.
  • Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving.
  • Overnachtingen in een hotel, en niet in de vrachtwagen.
  • Collectieve deelname aan bedrijfspensioenfonds en ziektekostenverzekering.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie met cv en pasfoto vóór 16 augustus naar Thalitha Holthuis, HR-adviseur bij Leolux, via twi@leolux.nl.