Arrow down

Werken bij Leolux

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Vacatures

Hoofdkantoor

Operationeel inkoper (M/V, fulltime)

De afdeling Procurement & Facilities verzorgt de inkoop van goederen en diensten voor onze productieafdelingen en modelontwikkeling. Voor deze afdeling zoeken we op korte termijn een operationeel inkoper voor de inkoop van grondstoffen en halffabricaten die nodig zijn bij productie en modelontwikkeling.

Bekijk hier de volledige vacature

  

Teamcoördinator Technische Dienst (M/V, fulltime)

De afdeling Technische Dienst zorgt dat voor de technische ondersteuning, zodat de productie van Leolux storingsvrij en veilig plaats kan vinden. Voor deze afdeling zoeken we een Teamcoördinator die het team aanstuurt en de dagelijkse werkzaamheden mee-uitvoert.

Bekijk hier de volledige vacature

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl

Productie

Medewerker Spuiterij (M/V fulltime)

De afdeling lakverwerking verzorgt het poedercoaten van metalen delen en het lakken of beitsen van houten meubeldelen. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Medewerker Spuiterij die inzetbaar is voor de meeste werkzaamheden van de spuiterij, met uitzondering van het spuiten van natlakken.

Bekijk hier de volledige vacature

  

Medewerker Voorbewerking

Als voorbewerker zorg je voor het verlijmen van hoogwaardige schuimdelen op alle geproduceerde modellen. Daarmee leg je de basis voor het beroemde Leolux-comfort.

Heb jij oog voor detail en werk je graag met je handen? Mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: twi@leolux.nl

Gezocht: Vakmensen (met en zonder ervaring)

Werk jij graag met je handen, houd je van mooie producten en van aanpakken? Kies dan voor een leuke baan bij Leolux! Wij zoeken meubelmakers en stiksters, maar ook  leerling-medewerkers en stagiairs voor verschillende afdelingen in Venlo. Neem snel contact op, dan maak jij straks, samen met je nieuwe collega’s, de mooiste designmeubelen voor klanten wereldwijd.

Meer info? Mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: twi@leolux.nl

Leolux Design Centers

Verkoopadviseur (Utrecht)

Voor ons Design Center in Utrecht zoeken we een ervaren, flexibele collega. Je verzorgt de gastvrije ontvangst van de gasten, leidt ze rond door de wereld van Leolux en begeleidt ze bij het maken van hun keuzes. Met jouw betrouwbare en inspirerende advies maak jij elk bezoek voor onze klanten tot een geweldige belevenis.

Bekijk hier de volledige vacature     

Bedieningsmedewerker (Eindhoven)

Voor de vestiging in Eindhoven (Meubelplein Ekkersrijt) zoeken wij twee representatieve en enthousiaste gastdames/heren, die onze gasten in het weekend gastvrij onthalen. Je werkt in overleg op zaterdag en/of zondag, van 12.00-17.00 uur.

Bekijk hier de volledige vacature