Arrow down

Werken bij Leolux

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren.

Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

U bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

VACATURES

Operations Manager

Ben jij de manager die leeft voor ‘operational excellence’ en zijn doelstellingen het liefst behaalt door het team van mensen continu te motiveren en coachen? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Bekijk hier de volledige vacature

 

Online Marketeer

Je beheert, analyseert en optimaliseert de customer journey van onze merken op de online platforms (owned, earned en paid) en zorgt ervoor dat campagnes en content hun weg vinden naar de doelgroep. Je monitort de prestaties en stuurt bij waar dat nodig is. En als je kansen ontdekt, pak je die op, zodat de online strategie voor alle Leolux-merken optimaal rendeert.

Bekijk hier de volledige vacature

 

Verkoopadviseur (Utrecht)

Voor ons Design Center in Utrecht zoeken we een ervaren, flexibele collega. Je verzorgt de gastvrije ontvangst van de gasten, leidt ze rond door de wereld van Leolux en begeleidt ze bij het maken van hun keuzes. Met jouw betrouwbare en inspirerende advies maak jij elk bezoek voor onze klanten tot een geweldige belevenis.

Bekijk hier de volledige vacature

 

Junior Stylist

Als “junior” ondersteun je het stylingteam. Samen maken jullie de mooiste 2D en 3D presentaties voor de diverse Leolux-merken. Je ondersteunt de stylisten bij hun werkzaamheden, waaronder het tekenen en inrichten van shows, fotografie en showrooms.

Bekijk hier de volledige vacature

   

Ordercontroleur

In deze functie zorg je voor de laatste controle van ingegeven verkooporders op correctheid en compleetheid. Daarna geef je de verkoopopdrachten vrij voor productie. 

Bekijk hier de volledige vacature

   

Bedieningsmedewerker (Eindhoven)

Voor de vestiging in Eindhoven (Meubelplein Ekkersrijt) zoeken wij twee representatieve en enthousiaste gastdames/heren, die onze gasten in het weekend gastvrij onthalen. Je werkt in overleg op zaterdag en/of zondag, van 12.00-17.00 uur.

Bekijk hier de volledige vacature

   

Gezocht: Vakmensen (met en zonder ervaring)

Werk jij graag met je handen, houd je van mooie producten en van aanpakken? Kies dan voor een leuke baan bij Leolux! Wij zoeken ervaren stoffeerders, meubelmakers en stiksters, maar ook  leerling-medewerkers en stagiairs voor verschillende afdelingen in Venlo. Neem snel contact op, dan maak jij straks, samen met je nieuwe collega’s, de mooiste designmeubelen voor klanten wereldwijd.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl

 

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl