Arrow down

Werken bij Leolux

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren.

Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

U bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Vacatures

Allround medewerker Machinale en Montage (FT)

Leolux produceert in Venlo al 85 jaar de mooiste designmeubelen op bestelling, voor klanten over de hele wereld. De afdeling Machinale Houtbewerking zorgt voor de productie van houten onderdelen voor de frames.

Bekijk hier de volledige vacature

           

Gezocht: Vakmensen (met en zonder ervaring)

Werk jij graag met je handen, houd je van mooie producten en van aanpakken? Kies dan voor een leuke baan bij Leolux! Wij zoeken ervaren stoffeerders, meubelmakers en stiksters, maar ook  leerling-medewerkers en stagiairs voor verschillende afdelingen in Venlo. Neem snel contact op, dan maak jij straks, samen met je nieuwe collega’s, de mooiste designmeubelen voor klanten wereldwijd.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl

 

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl