Arrow down

Werken bij Leolux

Een dynamisch familiebedrijf

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant. 

Collectieopbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. Designers en productontwikkelaars hebben waardevolle meningen, maar ook architecten, kunstenaars, adviseurs en gebruikers. 

We zijn nooit onmiddellijk overtuigd van ons eigen gelijk. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.  

Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar twi@leolux.nl.

Vacatures

Hoofdkantoor

Medewerker Verkoopbinnendienst (M/V, FT)

Je bent het aanspreekpunt voor dealers, consumenten en collega’s van de buitendienst en de Leolux Design Centers. Zij kunnen bij jou terecht met al hun vragen over de merken van Leolux. Op jouw beurt geef je de klanten gerichte verkoopadviezen en je draagt zorg voor de administratieve begeleiding van hun offertes en orders. 

Bekijk hier de volledige vacature

 

HR-adviseur (junior, 0,6/0,8 fte)

Als HR-adviseur ben je het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers en faciliteer je het Leolux (middle)management om het HR-beleid toe te passen. Naast allround HR-taken zorg je, samen met je collega’s, voor de juiste vertaalslag en draag je het HR-beleid op een inspirerende wijze uit.

Bekijk hier de volledige vacature

Stageplaats tijdens je opleiding?

Volg je een opleiding in logistiek of meubelproductie en zoek je een boeiende stageplek in de maakindustrie? Ook dan is Leolux the place to be. Op verschillende afdelingen in Venlo zijn stageplaatsen beschikbaar.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl

Productie

Gezocht: Vakmensen (met en zonder ervaring)

Werk jij graag met je handen, houd je van mooie producten en van aanpakken? Kies dan voor een leuke baan bij Leolux! Wij zoeken meubelmakers en stiksters, maar ook  leerling-medewerkers en stagiairs voor verschillende afdelingen in Venlo. Neem snel contact op, dan maak jij straks, samen met je nieuwe collega’s, de mooiste designmeubelen voor klanten wereldwijd.

Meer info? Bel of mail naar Thalitha Holthuis van Leolux HR: 077-3877211 / twi@leolux.nl

Leolux Design Centers

Verkoopadviseur (Utrecht)

Voor ons Design Center in Utrecht zoeken we een ervaren, flexibele collega. Je verzorgt de gastvrije ontvangst van de gasten, leidt ze rond door de wereld van Leolux en begeleidt ze bij het maken van hun keuzes. Met jouw betrouwbare en inspirerende advies maak jij elk bezoek voor onze klanten tot een geweldige belevenis.

Bekijk hier de volledige vacature

       

Allround receptionist / hospitality medewerker (Utrecht)

Voor ons Design Center in Utrecht zoeken we de onmisbare schakel tussen de bezoekers en onze adviseurs (29 uur / 4 dagen). Wil jij zorgen voor de gastvrije ontvangst van onze gasten en voor de administratieve ondersteuning van je collega’s?

Bekijk hier de volledige vacature

     

Bedieningsmedewerker (Eindhoven)

Voor de vestiging in Eindhoven (Meubelplein Ekkersrijt) zoeken wij twee representatieve en enthousiaste gastdames/heren, die onze gasten in het weekend gastvrij onthalen. Je werkt in overleg op zaterdag en/of zondag, van 12.00-17.00 uur.

Bekijk hier de volledige vacature