Bezoek de Leolux-fabriek

In elke Leolux schuilt een leeuw. Een leeuw die staat voor kracht, passie en vakmanschap. En nergens kunt u dat zo duidelijk ervaren als tijdens een bezoek aan het Leolux Visitor Center in Venlo. Tijdens een rondleiding door het hart van Leolux ervaart u het ambacht van meubels maken en maakt u alle stappen van het productieproces van dichtbij mee. U kunt een individuele rondleiding reserveren, maar ook een groepsrondleiding. Bovendien is het Leolux Visitor Center een uitstekende locatie voor vergaderingen en evenementen.

   

Rondleidingen weer mogelijk

In verband met COVID-19 konden we een tijd lang geen rondleidingen verzorgen. Nu gaat dat gelukkig wel weer. Hieronder kunt u een passende datum reserveren.

Let op: we willen al onze gasten onder veilige omstandigheden ontvangen. Daarom vragen we iedereen bij binnenkomst een geldig identiteitsbewijs en de coronacheck-app te laten zien. Met de app geeft aan of u gevaccineerd bent, dat u negatief op corona getest bent of dat u bent hersteld van corona.

Particuliere rondleiding

Uw rondleiding bij Leolux begint met een boeiende film die u langs de rijke historie van Leolux voert. Vervolgens neemt uw rondleider u mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Direct reserveren

Groepsrondleiding

Het Leolux Visitor Center is bijzonder geschikt voor groepsarrangementen. Denk daarbij aan een personeelsuitje of een bezoek met uw studie, vereniging of (business)club.

Direct reserveren

Vergadering of evenement

Bent u op zoek naar een comfortabele en inspirerende ruimte voor uw evenement? Dan vindt u in het Leolux Visitor Center een uitmuntend decor voor uw vergadering, symposium, presentatie, brainstorm of lezing.

Meer informatie