Bezoek de Leolux-fabriek

In elke Leolux schuilt een leeuw. Een leeuw die staat voor kracht, passie en vakmanschap. En nergens kunt u dat zo duidelijk ervaren als tijdens een bezoek aan Leolux Visitor Center Via Creandi in Venlo. Tijdens een rondleiding door het hart van Leolux ervaart u het ambacht van meubels maken en maakt u alle stappen van het productieproces van dichtbij mee. U kunt een individuele rondleiding reserveren, maar ook een groepsrondleiding. Bovendien is Via Creandi een uitstekende locatie voor vergaderingen en evenementen. Maak hieronder uw keuze.

Particuliere rondleiding

Uw rondleiding bij Leolux begint met een boeiende film die u langs de rijke historie van Leolux voert. Vervolgens neemt uw rondleider u mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Direct reserveren

Groepsrondleiding

Via Creandi is bijzonder geschikt voor groepsarrangementen. Denk daarbij aan een personeelsuitje of een bezoek met uw studie, vereniging of (business)club.

Direct reserveren

Vergadering of evenement

Bent u op zoek naar een comfortabele en inspirerende ruimte voor uw evenement? Dan vindt u in Via Creandi een uitmuntend decor voor uw vergadering, symposium, presentatie, brainstorm, lezing of lunch.

Meer informatie