Arrow down

Bellice: volmaakt veelzijdig

Geen enkele bank geeft u zo veel vrijheid als Bellice. Want met haar meest veelzijdige programma ooit biedt Leolux u de mogelijkheid om zelf uw ideale bank vorm te geven, tot in het kleinste detail. Van een stijlvolle tweezitter tot een uitgestrekt woonlandschap waarin u rust, ontspanning en gezelligheid vindt.

Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie van Bellice. En meer dan welk Leolux-model dan ook, geeft Bellice u de kans om al deze elementen naar uw hand te zetten. Met uitzondering van de kwaliteit. Want die staat nooit ter discussie.

Met Bellice nodigt Leolux u uit. Om te dromen, te ontwerpen en te creëren. Om architect te worden van uw eigen comfort.

Bellice maakt het mogelijk, u maakt het zich eigen.

Vind een dealer

De Leolux-specialisten bij onze dealers en Leolux Design Centers staan voor u klaar om uw ontwerp concreter te maken. Met stalen, creatieve ideeën en expertise helpen zij u om met een gerust hart de juiste keuzes te maken.

Vind een dealer

Gevormd naar uw woonwensen

Bellice kent eindeloze opstellingen. Van een compacte tweezitter tot de meest riante hoekbank. Het aanbouwprogramma kent meer dan vijftig verschillende elementen, die u volgens uw eigen woonwensen kunt combineren.

Denk daarbij aan tussen- en schakelelementen, maar ook aan hoeken en einddelen met of zonder poef. Uiteraard ontbreekt een chaise longue niet; er is zelfs een extra brede variant die ruim plek biedt voor twee personen.  

Stap voor stap bepaalt u uw ideale opstelling

Welke combinatie u ook maakt; uw Bellice vormt altijd een prachtig geheel. Dat komt door de unieke manier van stofferen, en een intelligent koppelsysteem. Dankzij dit verregaande oog voor detail, is elke Bellice het werk van een topontwerper: u.

Thuis in elk interieur

Er is geen interieur denkbaar waarin Bellice zich niet thuisvoelt. Met uw keuzes uit de vele mogelijkheden meet u uw persoonlijke Bellice met het grootste gemak de juiste stijl en vorm aan. Wilt u wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de vier stijlwerelden die Edward van Vliet voor Bellice creëerde en ontdek hoe u met een mix van materialen en kleuren een unieke setting maakt.

Fresh

In uw interieur moet iets te beleven zijn. Dus waarom zou u niet kiezen voor een inrichting die uw kleurrijke aard weerspiegelt? Voor een eigenwijze, levendige vormgeving die een speels en vrolijk geheel maakt?

Ontdek deze stijlwereld

Urban

Wie buiten naar binnen haalt, maakt zijn wereld twee keer zo groot. Groen brengt leven en speelt daarom een hoofdrol in het creëren van een fris en kleurrijk interieur. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om uw eigen ‘urban jungle’ vorm te geven.

Ontdek deze stijlwereld

Royale

Wie zichzelf de ruimte gunt, gunt zich zichzelf rust. Warme, lichte kleuren helpen u om een interieur te creëren waarin u heerlijk kunt ontspannen. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de neutrale zandtint waarmee deze Bellice is uitgevoerd.

Ontdek deze stijlwereld

Classic

Comfort is van alle tijden. Daarom past Bellice ook perfect in een interieur met klassieke vormen en decoratie. Bijvoorbeeld een uitvoering in het luxueuze Negev-leer, zoals u hier ziet. Maar er zijn nog veel meer klassieke elementen die een rijk verleden helemaal van deze tijd maken.

Ontdek deze stijlwereld

De designers aan het woord

 

Het samenstellen van uw persoonlijke Bellice is een wonderlijke ontdekkingsreis. Stap voor stap krijgt uw bank steeds meer gestalte.

Van wie kun je de mogelijkheden van een bankenprogramma als Bellice beter te horen krijgen dan van de ontwerpers zelf? 

Daarom lieten we Norbert en Silja Beck van Beck Design aan het woord.