Bellice in stijlwereld Urban

Wie buiten naar binnen haalt, maakt zijn wereld twee keer zo groot. Groen brengt leven en speelt daarom een hoofdrol in het creëren van een fris en kleurrijk interieur. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om uw eigen ‘urban jungle’ vorm te geven.

Genoeglijk genieten in het groen

Kleurgebruik in een interieur draait om het kiezen van een palet dat u aanspreekt. Een combinatie met fris groen, bescheiden blauw en karakteristieke rode accenten bijvoorbeeld. Dat levert een energiek geheel op, dat toch ruimte creëert voor een ontspanning. De functie van de ruimte die u inricht is een cruciaal gegeven bij het bepalen van de kleurtonen van uw interieur.

Als u kiest voor een accentwand, bijvoorbeeld met een jungledessin, geeft dat het interieur een heel ruimtelijk effect. De wand gaat leven en komt los van de rest van de ruimte. Daarbij is het wel goed om te bedenken welke wand u wilt gebruiken. Een aanrader is vaak om de accentwand achter de bank te plaatsen, zodat de levendige tekening van de wand niet in de weg staat van uw moment van ontspanning.

Een kleur als rood vraagt veel aandacht en leent zich daarom prima als accent bij de wat meer ingetogen blauwe en groene basis van dit interieur. Verder laat dit palet ook veel ruimte voor verschillende soorten materialen. Keramiek, glas, maar ook hout en metaal kunt u moeiteloos toepassen in deze ruimte. Daarbij is het wel goed om dicht bij de hoofdkleuren te blijven en te kiezen voor een tint blauw of misschien bruin, wat weer mooi aanhaakt bij de natuurlijke sfeer.

De mogelijkheden op een moodboard

Blauw, groen en grijs spelen de hoofdrol in dit interieur, maar dat zijn natuurlijk niet de enige kleuren die u in deze stijlwereld kunt toepassen. Op dit moodboard ziet u bijvoorbeeld dat bruintinten ook uitstekend matchen, net als verschillende houtsoorten.

Maak uw interieur compleet

Bellice staat centraal in deze stijlwereld, maar hieronder ziet u de andere Leolux-producten die dit interieur tot een stijlvol geheel maken.

Indra

Een serene plek, waar u met plezier een boek leest of een goed gesprek voert. Uw eigen universum voor dromen en idee├źn. De fauteuil die deze functie perfect vervult, is werkelijk waardevol voor zijn gebruiker.

Meer informatie

Prismo

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische blad.

Meer informatie

Amulet

De Amulet-serie van Edward van Vliet: opvallend door zijn vorm en verhoudingen, praktisch in het dagelijks gebruik. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel.

Meer informatie