Bellice in stijlwereld Royale

Wie zichzelf de ruimte gunt, gunt zich zichzelf rust. Warme, lichte kleuren helpen u om een interieur te creëren waarin u heerlijk kunt ontspannen. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de neutrale zandtint waarmee deze Bellice is uitgevoerd. 

Rustieke basis, rijke details

Niets brengt zo veel rust als de natuur. Als u een royaal, rustgevend interieur wilt samenstellen, is het daarom een goed idee om u te laten inspireren door de natuur. Denk bijvoorbeeld aan warme houttinten, zowel op de vloer als in meubels en accessoires. Een combinatie van zachte natuurkleuren en materialen met verschillende structuren brengt een stijlvolle balans. Maar ook de rijkheid en glans van een donkere tint keramiek komt heel goed tot zijn recht.

Toch is er zeker ook ruimte voor kleur. Zonder kleur mist een interieur immers karakter. Voeg daarom gekleurde accessoires toe, bijvoorbeeld in een rijke okerkleur. Of in een chique koper- of goudtint. Subtiele metaalkleuren passen prima in deze sfeer.

U weet het zelf vast als geen ander: regelmaat brengt balans. Daarom is een patroon, zoals in het Izem-karpet dat u hier ziet, een heel sterk element in een ruimte als deze. Let daarbij wel op de maatvoering en verhouding van het karpet ten opzichte van de rest van de ruimte. In een rustig interieur brengt een grafisch element als dit een mooie samenhang. 

De mogelijkheden op een moodboard

Vanzelfsprekend kunt u met deze basis nog tal van andere variaties maken. Op het moodboard ziet u bijvoorbeeld dat ook blauwe, bruine en pastelaccenten een geslaagde combinatie vormen. Ook kunt u in plaats van Izem, voor het Girisha-karpet kiezen.

Maak je interieur compleet

Bellice staat centraal in deze stijlwereld, maar hieronder ziet u de andere Leolux-producten die dit interieur tot een stijlvol geheel maken.

Caruzzo

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken.

Meer informatie

Iduna

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna. 

Meer informatie

Prismo

Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische blad.

Meer informatie