Bellice in stijlwereld Fresh

In uw interieur moet iets te beleven zijn. Dus waarom zou u niet kiezen voor een inrichting die uw kleurrijke aard weerspiegelt? Voor een eigenwijze, levendige vormgeving die een speels en vrolijk geheel maakt?

Dromen van kleur

Blauw, roze en groen maken in dit interieur de dienst uit. Dit is kleurrijk, maar er is wel gekozen voor een weloverwogen combinatie van tinten. Hoe groter een kleurvlak, hoe ‘groter’ de impact van kleur ook wordt. Zo is het roze hier een pasteltint, en niet fluorescerend roze. Deze kleur is wat zachter, waardoor het geheel vrolijk en speels aandoet en niet afstoot. Hetzelfde geldt voor de kleurtoon van deze Bellice. Ook dit is geen harde kleur blauw, maar een lichte tint die gevoelsmatig net zo licht is als het roze. Groen is daarentegen een rustige kleur en daarom is deze wat dieper en voller. Als u op die manier de balans bewaart, zit u altijd goed.

Bij deze eigenwijze kleuren passen geometrische elementen heel goed. Kijk bijvoorbeeld naar de lamp en het karpet, die mooi staan tegen de achtergrond en daardoor diepte creëren. Ook het toepassen van groene planten werkt goed met het groen in de achterwand.

Dit is ook een interieur dat graag wat glans heeft. Kies gerust voor wat elementen die schitteren in de ruimte. Het beeld naast de bank is bijvoorbeeld niet alleen een opvallende vorm. De glanzende metaalcoating komt ook heel mooi tot zijn recht in deze setting. Iets subtieler, maar minstens zo effectief is de glans van het witte marmeren blad op de Iduna-tafel. Ook accessoires van gekleurd glas hebben zeker een fraai effect in deze stijlwereld. Het zijn vrolijke elementen, die zorgen voor een knipoog en een persoonlijke touch.

De mogelijkheden op een moodboard

Heeft deze stijlwereld uw creativiteit geprikkeld en wilt u zelf ook eens uw inspiratie de vrije loop laten? Maak dan zelf ook een moodboard. Houdt u zich vooral niet in. Er zijn immers nog tal van andere kleuren en materialen die een unieke combinatie kunnen vormen met de aansprekende kleurstelling van deze stijlwereld.

Maak uw interieur compleet

Bellice staat centraal in deze stijlwereld, maar hieronder ziet u de andere Leolux-producten die dit interieur tot een stijlvol geheel maken.

Pallone

Hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

Meer informatie

Iduna

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout.

Meer informatie

Amulet

De Amulet-serie van Edward van Vliet: opvallend door zijn vorm en verhoudingen, praktisch in het dagelijks gebruik. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel.

Meer informatie