Bellice in stijlwereld Classic

Comfort is van alle tijden. Daarom past Bellice ook perfect in een interieur met klassieke vormen en decoratie. Bijvoorbeeld een uitvoering in het luxueuze Negev-leer, zoals u hier ziet. Maar er zijn nog veel meer klassieke elementen die een rijk verleden helemaal van deze tijd maken.

De chic van klassiek

Het leuke van een klassieke knipoog is dat u alle kanten op kunt. Houd de basis lekker neutraal en warm. Kies voor mooie, materialen en niet té uitgesproken kleuren voor de vloer en de muren. Vergrijsde kleuren bijvoorbeeld, in combinatie met een karakteristieke houten vloer. Natuursteen is ook een heel mooie optie. In deze setting ligt het weliswaar niet op de vloer, maar komt het wel prominent terug in de Iduna-salontafel.

Een ander mooi, rijk materiaal is velours. U ziet het hier op de fauteuil Cantate en het Polaris-kussen, maar u kunt het op tal van plekken toepassen, zoals een bank of een poef. Velours is van alle tijden en zeker in een zachte kleur is het een prachtige toevoeging voor een interieur als dit.

Reliëf en decoratie horen thuis in een klassiek interieur. Kies daarbij voor subtiele details. Bijvoorbeeld een groepje vaasjes, een klein tafeltje, wanddecoratie of een plafondornament. Allemaal kleine, opzichzelfstaande elementen, die vanaf een afstandje mooi met elkaar in verbinding staan. En door rijke decoratie te combineren met een ingetogen kleurgebruik, ontstaat een stijlvolle balans.

De mogelijkheden op een moodboard

Wie met een mooie neutrale basis begint, kan alle inspiratie aanwenden voor een eigen unieke sfeer. Kijk alleen al eens naar de verschillende texturen. Het robuuste gevoel van het Negev-leer, de delicate sensatie van de Lucir-stof en het gepolijste oppervlak van het machtige marmer. Maak niet alleen contrasten in kleur, maar ook in structuur. Dat geeft uw interieur een stijlvolle diepgang.

Maak uw interieur compleet

Bellice staat centraal in deze stijlwereld, maar hieronder ziet u de andere Leolux-producten die dit interieur tot een stijlvol geheel maken.

Cantate

Cantate is een compacte clubfauteuil, die uw lichaam omsluit en ondersteunt. Schitterend afgewerkt met de siersteek “Artisan” op de achterzijde van de rug. De slimme draaivoet draait u vanzelf terug naar de beginstand als u Cantate verlaat.

Meer informatie

Iduna

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout.

Meer informatie

Amulet

De Amulet-serie van Edward van Vliet: opvallend door zijn vorm en verhoudingen, praktisch in het dagelijks gebruik. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel.

Meer informatie