Arrow down

Een alternatief welkom bij Leolux

Met het Coronavirus in omloop kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. Hoewel u nog altijd welkom bent en wij zorgvuldige voorzorgsmaatregelen nemen, kunnen wij ons voorstellen dat u twijfelt om een van onze Design Centers te bezoeken. Daarom bieden we de komende tijd twee aanvullende vormen van interieuradvies voor u aan, zodat u op een comfortabele en veilige manier toch kunt vertrouwen op de expertise van onze adviseurs: het online interieuradvies en advies op afspraak.

Online interieuradvies

Het is misschien even wennen, maar met de technologie van vandaag kunnen wij u ook heel goed op afstand adviseren. Bijvoorbeeld via Skype. Op basis van enkele foto’s en eventueel een plattegrond van uw interieur, zijn wij u ook via de digitale weg graag van dienst om uw woonwens te realiseren. En via een videoverbinding wordt het toch een aangenaam en persoonlijk gesprek, waarbij we natuurlijk de meubels in het Design Center én alle bekledingsmaterialen en stalen aan u kunnen laten zien. Dus als u graag een online adviesgesprek wilt inplannen, neem dan even contact met van onze Design Centers, via telefoon of e-mail!

Leolux Design Center Utrecht

E-mailadres: utrecht@leolux.nl
Telefoonnummer: 030-2938149

Leolux Design Center Eindhoven

E-mailadres: eindhoven@leolux.nl
Telefoonnummer: 0499-490976

Advies op afspraak

Wilt u liever toch persoonlijk langskomen? Dan bieden we in overleg ook de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te plannen in ons Design Center. Zo kunt u toch, samen met een van onze Leolux-specialisten, de complete collectie ervaren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw gezondheid. Ook hiervoor neemt u via e-mail of telefoon contact met ons op. We plannen graag een besloten advies voor u in.

Tip: ervaar de collectie met de Leolux Creator!

Mocht u, eventueel in voorbereiding op een online of besloten advies, de eindeloze mogelijkheden van de Leolux-collectie willen verkennen, dan is de Leolux Creator natuurlijk uitermate handig! Van hoekbank tot eetkamerstoel; het overgrote deel van onze collectie kunt u geheel naar smaak samenstellen.