Arrow down

Een Leolux is nu wel heel dichtbij

Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen

Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouwelementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Neem nou Flint, met al z’n opties

Een 2,5 zitsbank is er al vanaf € 2.665,-* Ervaar Flint bij een van de Leolux Select Stores en onze Design Centers in Eindhoven of Utrecht.

* Verkoopadviesprijs in Nederland

Vind een dealer

Banken: topcomfort in drie formaten

Van knus en compact tot rijk en riant, ook als bank is Flint ongekend veelzijdig. De Flint-bank is er als 2,5-zits, 3-zits en als 3,5-zits. Plek genoeg dus om met al het bezoek te genieten van het rijke Leolux-comfort dat dit ontwerp te bieden heeft.

Hoekbanken: originele elementen

Het aanbouwprogramma van Flint verrast met unieke elementen. Zo is er een schuin eindelement, waarmee u een hoekbank maakt die net wat compacter is dan een rechte hoek. Zeker het overwegen waard als u net even iets anders wilt!

Divan: eigenzinnige eyecatcher

Een fraai, vrijstaand element is de Flint divan. Ideaal om lekker op te relaxen of als extra bankje. Hoe u hem ook wilt gebruiken, hij is altijd even charmant. Van een mooie stof tot luxe leersoort, hij steelt altijd de show.

Ronde vormen, rijke details

Wat Flint aantrekkelijk maakt, is de combinatie van de organische vormen en de rijke detaillering. Kijk maar eens naar de comfortabele ronde armen, die uw arm met liefde opvangen. Zij zijn afgewerkt met een fraaie stiknaad, die zeker in leer fantastisch uitziet.

Productinformatie

Meer informatie over Flint? 
Hier vindt u de leer- en stofmogelijkheden, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten