Verkooppunten

Laat je verleiden door Flint

Zachte, organische vormen en een comfort waar je jarenlang van geniet. Flint is alles wat je van een Leolux verwacht. De reguliere adviesprijs voor de 2,5-zitsbank begint bij € 3.275. Maar als je kiest voor de mooie Italiaanse stof Varese, profiteer je nu tijdelijk van een speciale promotieprijs. En dan is hij er al vanaf € 3.195! Dus kies je favoriete opstelling en materialen en zorg dat jij kunt genieten van deze heerlijke eyecatcher.

Vind je Flint

Zoals bij elke Leolux heb je bij Flint eindeloze mogelijkheden om jouw persoonlijke draai aan het design te geven. Dat begint bij de vele opstellingen waaruit je kunt kiezen. Banken, vrijstaande divans en veelzijdige elementen om de ideale hoekbank te creëren. Zo is er altijd een perfecte Flint voor jouw interieur.

01 - 06

Ontdek het comfort

Het unieke Leolux-comfort is standaard in elke Flint. Wil je ‘m zelf proberen? Kom langs in het Leolux Experience Center in Breukelen of bij de Leolux-dealer bij jou in de buurt.

Stel nu jouw ideale Flint samen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Flint? Stel dan jouw ideale versie samen in de Leolux Creator. Kies je opstelling en je materialen en bepaal de mooiste details, bijvoorbeeld voor de pootjes en de stiksels.

Sterk in elke stijl

Door zijn vriendelijke vormen en uitgebreide stylingmogelijkheden past Flint in elke type interieur. Van krachtig en klassiek tot minimalistisch en modern. Dit veelzijdige model is sterk in elke stijl.

Onderscheidend onderstel

Een mooi detail om Flint naar jouw hand te zetten, is de poot. Daarbij kun je kiezen uit twee opties: Fino en Titan. En die laatste kun je laten uitvoeren stijlvol ‘Black Chrome’.

Details van vakmanschap

Flint is een model waarin de Leolux vakmensen perfect kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Dat zie je bijvoorbeeld in de fraaie siernaden, die naar wens ook in een afwijkende kleur stiksel uitgevoerd kunnen worden.

Veelzijdig programma

Het aanbouwprogramma van Flint is even compleet als verrassend. Zo kun je naast een rechte hoekbank, ook kiezen voor een schuine hoek, die nóg knusser is. Wil je een mooi designstatement maken in je interieur? Dan zijn de divans van Flint een ideaal startpunt. Al helemaal als je kiest voor de royale Divan XL. Ontdek alle mogelijkheden van het Flint-programma en bepaal de ideale uitvoering voor jouw interieur.

  • Banken: 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits

  • Divans: in 3 formaten

  • Hoekbank: 10 verschillende aanbouwelementen

  • Poef

  • Fino, standaard uitgevoerd in aluminium gepolijst. Optioneel in epoxykleuren.

  • Titan, standaard uitgevoerd in Black Chrome. Optioneel in epoxykleuren.

  • Zithoogte + 2 cm d.m.v. hogere poten.

  • Zitdiepte - 2 cm d.m.v. kortere zitting