Design Salontafel Blocco Swivel van Leolux
Design Salontafel Blocco Swivel van Leolux
Design: Scooter & Partners, 2004

Blocco Swivel

Kleurige tafel met bergruimte

Deze taps toelopende salontafel is opgebouwd uit drie delen. De bovenste delen draaien, zodat u het tafelblad dichterbij brengt als dat nodig is. Onderin Blocco vindt u handige opbergvakken om kleine zaken op te bergen, zoals tijdschriften of een afstandsbediening. Handig, praktisch en zo kleurrijk als u wilt.

Kenmerken

  • Blocco wordt uitgevoerd in maximaal drie kleuren.
  • De voet van Blocco is verzwaard om kantelen te voorkomen.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.