Verkooppunten

Dice

Studio Truly Truly, 2022

De salontafel Dice is echt een designobject. In het ontwerp is geen enkel compromis gesloten. Elk detail is precies zoals ontwerpers Studio Truly Truly het bedoeld hebben. Zo ontstond een fascinerende tafel, die vanuit elk perspectief blijft verrassen.

Een designobject dat vanuit elk perspectief blijft verrassen.

Oog voor detail

Het mooiste detail van Dice zijn de chromen ‘ogen’, waarmee het glazen tafelblad aan het onderstel bevestigd is. Ze doen denken aan de ogen van een dobbelsteen. De ronde uitvoering van Dice heeft een diameter van 100 centimeter. Daarnaast kun je kiezen voor de ovalen versie, die 140 centimeter lang en 80 centimeter breed is.

Onderstel met expressie

Dice staat op een vakkundig vervaardigd onderstel. Drie sets van twee poten zijn op intrigerende wijze met elkaar verweven, met een ongeëvenaarde expressie als resultaat. Het blad van Dice is gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas van maar liefst 15 mm dik. Hoogwaardig en imposant tegelijk.

Productoverzicht

Dice is er in twee uitvoeringen: rond en ovaal. Het onderstel wordt standaard uitgevoerd in verchroomd staal, maar je kunt ook kiezen voor een poedercoating of lakkleur.

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Dhr.

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.