Kussen Lusso van Leolux
Arrow down
Design: Scooter & Partners, 2018

Lusso

Namens Leolux: sluimer zacht

Sierkussens zijn er in soorten en maten. Decoratief en functioneel, als comfortabele ondersteuning. Bij Leolux houden wij erg van het royale sluimerkussen, dat beide functies vervult.

Lusso is uniek in zijn decoratieve waarde, door het handmatig gestikte motief aan de voorzijde dat het kussen voorziet van een speels en eigentijds reliëf. Helemaal persoonlijk wordt Lusso omdat u zelf de materialen en de kleuren kiest uit de Leolux collectie: aan de voorzijde stof of leer, aan de achterzijde stof. Voor een heerlijk zacht comfort vullen wij uw kussen met eendenveertjes, die wij combineren met hoogwaardige schuimdeeltjes. 

Kenmerken

  • Lusso is een royaal sluimerkussen van 80x80 cm.
  • Voorzijde stof of leer, achterzijde altijd in stof.
  • Voor extra mooie accenten kan de siersteek worden uitgevoerd in een afwijkende kleur
  • Voor meer volume zijn de eendenveren gecombineerd met schuimvlokjes.
  • Het kussen dagelijks even opkloppen om het zachte uiterlijk te behouden.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.