Arrow down
Design: Scooter & Partners, 2013

Cosy Cushions

Zachte sluimerkussens in alle maten

Voor het creëren van het perfecte plaatje ontwikkelde Leolux een zeer complete kussencollectie: de Cosy Cushion Collection. Op maat gemaakt, leverbaar in vijf maten, in elk Leolux bekledingsmateriaal en met keuze uit maar liefst vijf afwerkingen. Dus waarom zou u kiezen voor kussens van het schap?

  • Kussens in vijf maten en vijf afwerkingen.
  • Vulling “Pure” bevat een combinatie van schuim en kleine veertjes. Optie: vulling “Royal”, met alleen schuim. Ook geschikt voor mensen met een allergie voor dons.
  • Om het zachte uiterlijk te behouden de kussen dagelijks opkloppen

Kenmerken

De vijf afwerkingen van Cosy Cushions:

  1. Strap
  2. Piping
  3. Stitch
  4. Stripe
  5. Plain

Meer informatie over de Leolux Cosy Cushion Collection vindt u bij uw Leolux dealer of in onze Leolux Design Centers

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.