Saltino & Riffle

Sierlijke vloerkleden van Leolux

Zitten aangenaam maken gaat verder dan meubelen alleen. Kunst speelt een rol, maar ook een karpet draagt bij aan een prettige leefomgeving. Leolux geeft u de mogelijkheid om een karpet helemaal op maat te laten produceren. In een kleur die nauw aansluit bij de kleuren van uw meubelen, of juist in een smaakvol contrast.

Saltino en Riffle

Saltino karpetten kunnen rond of vierkant worden uitgevoerd. De Riffle is een rechthoekig karpet met een gestreept dessin. Omdat ze op bestelling worden geproduceerd, kunt u zelf de kleuren en afmetingen kiezen.

De Leolux adviseurs vertellen u er graag meer over. 

Kenmerken

  • 100% 'New-Zealand'-wol.
  • Saltino: unikarpet, rond of vierkant, poolhoogtes: 20, 32-45-60mm.
  • Riffle: karpet met lijnenmotief, poolhoogte 16 mm.
  • De kleuren zijn afgestemd op de leer- en lakcollectie van Leolux.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.