Design Hoekbank Paleta van Leolux
Design Hoekbank Paleta van Leolux
Design Hoekbank Paleta van Leolux
Design Hoekbank Paleta van Leolux

Paleta

Een uniek tableau

Er ligt een wereld aan uw voeten; gereed om door u te worden gevormd naar uw ideeën over smaak, interieur en leven. Paleta is uw woning, uw werkruimte, een plaats om te ontspannen. Een uitgestrekt landschap, dat vrienden en familie gastvrij welkom heet wanneer ze u een bezoek brengen.

Grote beklede zitbodems vormen de basis van Paleta, een rijk bankenprogramma, dat u naar eigen inzicht inkleurt. Met royale lage of verstelbare hoge kussens en sideboards in verscheidene maten. Paleta is ook leverbaar zonder de softe armleuningen. Dat geeft u de kans om vrije ruimte te creëren voor een eiken tafelblad, zodat uw bijzetter in uw bank wordt geïntegreerd.

Ontwerper Christian Werner kiest in veel van zijn meubelontwerpen voor trapeziumvormen en voor afgeronde hoeken. Die zien we ook hier terug. Ze geven Paleta een uitstraling die zo karakteristiek is voor de designs van Werner: ingetogen, zacht en vriendelijk.

Paleta van Leolux is een belevenis. Een thuis binnen uw huis.

Kenmerken

  • Paleta is leverbaar met lage ruggen of met verstelbare hoge ruggen.
  • Uitvoeringen: 3-zitsbank, 3-zits element met 1 arm, een schakelbank met einddeel poef, einddeel 1,5 of 3-zits met poef, als “freestanding”bank met 1 arm en een einddeel poef, of als chaise longue met 1 arm. Alle elementen zijn spiegelbaar.
  • Optioneel leverbaar zonder armleuningen. Door ze weg te laten, ontstaat meer vrije ruimte op de gestoffeerde bodem.
  • De voetjes worden uitgevoerd in gepolijst aluminium, lak of epoxy. Leverbaar met hogere poten (+2 cm).
  • Het tafelblad “Plate” (70x25cm) wordt uitgevoerd in massief eiken, geolied of gebeitst.
  • De handige aanhaakbladen “Tray” (inside/outside) worden vervaardigd in eiken, in alle Leolux beitskleuren voor eiken.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.