Design Fauteuil Ysolde van Leolux
Design Fauteuil Ysolde van Leolux
Design Fauteuil Ysolde van Leolux

Ysolde

In liefdevolle omarming

Met een klein beetje hulp, is het leven al snel veel prettiger. Leolux zoekt telkens weer naar oplossingen om, binnen een mooi design, het comfort aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Met een hoger voetje, extra stevige kussens of technische innovaties.

De draaifauteuil Ysolde van Axel Enthoven zorgt voor een vriendschappelijk steuntje in de rug van de designliefhebber. Ze is voorzien van een elektronische “up” functie die zorgt voor een iets hogere zit of een welverdiende ondersteuning bij het opstaan. Buiten deze innovatieve assistentie kregen ook de afwerking en detaillering van Ysolde bijzondere aandacht. Zachte rondingen, een verzonken bediening en speels aangebrachte naden zorgen ervoor, dat deze traploos verstelbare fauteuil altijd en in elke positie een echte schoonheid is.

Gemakkelijk opstaan is net zo belangrijk als comfortabel zitten. Ysolde van Leolux zorgt voor die waardevolle bijdrage aan uw zitcomfort. Want dat doen vrienden. Ze helpen je verder.

Kenmerken

  • Fauteuil met een mechaniek dat het opstaan vergemakkelijkt. Ook leverbaar in een uitvoering zonder up-mechaniek.
  • Ook leverbaar: een hoofdkussen voor extra comfort.
  • Voor een veilig gebruik wordt de draaifunctie geblokkeerd wanneer de up-functie in bedrijf is.
  • De vernikkelde voet is optioneel leverbaar in alle lakkleuren.
  • De laadkabel van de accu is goed bereikbaar, aangebracht aan de zijkant van de zitting.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Leolux Signatures presenteert Ysolde

In Signatures meubelen komen vorm en functie op sublieme wijze samen. Het zijn meesterstukken, van de hand van Jeroen Sanders en Axel Enthoven. Samen ontwierpen zij al talloze Leolux-iconen. Hun 80 jaar expertise en passie voor design vinden hun weg naar elk Signatures-meubel.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.