Design Fauteuil Saphira van Leolux
Design Fauteuil Saphira van Leolux
Design: Joachim Nees, 2014

Saphira

Het zeldzame gevoel van totale ontspanning

Deze sierlijke relaxfauteuil is afgeleid van het ontwerp dat Joachim Nees een jaar eerder voor Leolux creëerde. Die is vanwege zijn royale afmetingen zeer geschikt voor langere gebruikers. Wie iets minder lang is, vindt nu in Saphira een uitgelezen relax-plek, in dezelfde verfijnde vormgeving. De verhoudingen van de fauteuil zijn helemaal opnieuw onder de loep genomen. Ze voldoen aan de hoogste eisen van comfort en bieden perfecte ondersteuning aan het lichaam. En voor een optimaal gebruiksgemak is Saphira uitgerust met een elektronische bediening en een verstelbare hoofdsteun.

Kenmerken

  • Traploos verstelbare voet-, rug- en hoofdsteun.
  • Lange voetsteun voor extra ondersteuning.
  • Vier-teens draaivoet van geborsteld RVS. Optie: Leolux epoxy- en lakkleuren (M.u.v. Style)
  • Elektronische handbediening.
  • Leverbaar met stroomkabel en als accuversie (optie).
  • Extra comfortoptie: zithoogte +2 cm.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.