Design Fauteuil Saola van Leolux
Design Fauteuil Saola van Leolux
Design Fauteuil Saola van Leolux
Design: Joachim Nees, 2014

Saola

Zachte ondersteuning in elke houding

Saola van Leolux is een zeer complete draaifauteuil met compacte afmetingen, zachte kussens en verfijnde details. Met de elektronische bediening controleert u de bewegingen van de rug en de zitting, onafhankelijk van elkaar. En voor het “finetunen” van uw comfort bieden de kleine oortjes aan de hoofdsteun u een handige greep. 

Kenmerken

  • De extra lange voetsteun maakt Saola geschikt voor langere gebruikers. 
  • Vier-teens draaivoet van geborsteld RVS of in lak. 
  • Leverbaar met stroomkabel en als accuversie (optie). 
  • Extra comfortoptie: zithoogte +2 cm.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.