Design Fauteuil Elixir van Leolux
Design Fauteuil Elixir van Leolux
Design Fauteuil Elixir van Leolux

Elixir

Dapper gevormd om te behagen en te omsluiten

Deze verstelbare karakterfauteuil is speciaal ontworpen voor de designliefhebber die niet bang is om een beetje durf te tonen. Met de goede eigenschappen van de traditionele oorfauteuil, een hypermodern uiterlijk en enkele functies die zitten in Elixir tot een zeer comfortabel genoegen maken. En voor wie nog meer flexibiliteit zoekt, is Elixir er nu ook als draaifauteuil.

Kenmerken

  • Leverbaar als (draai) fauteuil met verstelbare rug en hoofdsteun en als poef.
  • Poten worden uitgevoerd in geslepen RVS. Optie: lak of Epoxy.
  • Extra comfortoptie: zitdiepte -2 cm.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.