Eetkamertafel Vivre Largo van Leolux
Eetkamertafel Vivre Largo van Leolux
Arrow down
Design: Minimal Design, 2002

Vivre Largo

Met de tijd groeit het karakter

Een massief houten tafel gaat door de jaren gebruikssporen vertonen. Dat geeft ‘m extra karakter. Een extra robuuste uitstraling krijgt Vivre door de aluminium strip onder het blad. Maar Vivre is ook heel praktisch. Zo schuiven de poten mee als u de tafel vergroot, zodat ze op de plek blijven waar ze horen: op de hoeken. 

Kenmerken

  • Leverbaar als uitschuifbare eetkamertafel (een of twee x 52 cm) met een groot aantal afmetingen (breedte 90 of 100 cm).
  • Vivre wordt uitgevoerd in massief noten (olie of matte lak) of eiken (olie, olie Pale White of beits).
  • Op het laagste punt is het tafelblad 69 cm hoog.
  • Extra optie: hoogte +1 cm.

Productinformatie

Meer informatie over dit model? Hier vindt u de materiaal-, lak- en epoxykeuzes, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties die horen bij dit Leolux meubel.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.