Design Bank Goncharov van Leolux
Design Bank Goncharov van Leolux

Goncharov

Een visioen van eigentijdse romantiek

Verstelbare hoofdsteunen maken dit Leolux ontwerp voor langere en kortere gebruikers even comfortabel. En of u nu houdt van een meer klassieke uitvoering of neigt naar modern, de opties van Goncharov maken het mogelijk.

Kenmerken

  • Leverbaar als fauteuil. 2,5-zits, 3-zitsbank en als poef.
  • Poten worden uitgevoerd in Amerikaans noten of gepolijst aluminium.
  • De hoofdsteunen kunnen afwijkend bekleed worden.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.