Design Bank Castanea van Leolux
Design Bank Castanea van Leolux
Design Bank Castanea van Leolux
Arrow down

Castanea

Grootmeester in comfort

Als grote boombladeren rusten de kussens van Castanea op de armleuningen. Ze bieden zachtheid en verlenen dit compacte design zijn vriendelijke uitstraling. Achter zijn lichtvoetige voorkomen herbergt deze bankenserie het legendarische Leolux comfort, dat is gebouwd op kennis, vakmanschap en de beste materialen.

Voor de ultieme geborgenheid biedt Castanea ruggen in drie hoogtes, die zich naar uw lichaam vormen door een slimme Leolux vinding met een lange geschiedenis. De vele maatopties geven u invloed op de zitdiepte en –hoogte, terwijl de poef en de hoofdkussens het zitten nog verder veraangenamen. Het oog wil ook wat en daarom is Castanea verfijnd afgewerkt, met elegante siernaden en aluminium voetjes.

Verfijnd en sierlijk, maar zonder overdaad. Met Castanea bewijst Leolux zich opnieuw als grootmeester in comfort. 

Kenmerken

  • Leverbaar als 2, 2,5-zits of 3-zitsbank, fauteuil en als poef.
  • Uitvoeringen laag, hoog en extra hoog. Met optioneel hoofdkussen.
  • Comfortoptie: zitdiepte standaard of +2cm, zithoogte standaard, +2cm of -2cm
  • Lakoptie: De aluminium poten worden optioneel uitgevoerd in elke Leolux epoxykleur of in de Leolux, RAL of Sikkens lakken.

Voor een optimaal gebruik houdt u uw tablet in landschapsmodus.

Draai uw tablet

Productinformatie

Meer informatie over dit model? Hier vindt u de leer- en stofmogelijkheden, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties die horen bij dit Leolux meubel.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.