Design Bank Bella Bora van Leolux
Design Bank Bella Bora van Leolux
Design Bank Bella Bora van Leolux
Bella bora hoog
Design: Axel Enthoven, 1983/2008

Bella bora hoog

De allermooiste Bora

Een echte klassieker van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel! Leolux paste het ontwerp slechts licht aan op de eisen van de tijd. Het maakt de Bora van toen weer een Bora voor nu.

Bora geschiedenis
Het begon in 1983 met Bora Bora. Daarna kwam Bora Bèta en in 2008, na een kleine restyling, Bella Bora. Nu, dertig jaar na zijn introductie bestaat de Bora-serie nog steeds. Het succes van deze design klassieker heeft volgens designer Axel Enthoven alles te maken met de intelligentie van het ontwerp. "Mensen herkennen vakmanschap. Ik ben niet de designer die zich laat leiden door trends. Vormgeving benader ik vanuit logica en praktische bruikbaarheid, niet vanuit een modebeeld. De Bora Bora blijft mooi door zijn eenvoud en vanzelfsprekendheid. Dat geeft het zitmeubel zijn kracht en maakt hem tijdloos.”

Kenmerken

  • Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank, met hoge of lage rug. Met bijpassende poef.
  • Extra comfortopties: zithoogte +3 of -3 cm, zitdiepte -3 cm.

Verkoopadressen


Leolux Select Stores
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen. Deze partners tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. U bent hier beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Leolux Dealers
De Leolux dealers verzorgen graag een totaaladvies en zijn uw contact wanneer het gaat om de aankoop en aflevering van uw Leolux meubel.

Leolux Design Centers
Leolux beleeft u in de Design Centers. Het zijn inspirerende showrooms, waar gespecialiseerde Leolux adviseurs u alles kunnen vertellen over de collectie. Test het comfort, ruik ons edele natuurleer en voel de textuur van de stoffen. Hedendaagse kunst en kleurrijke karpetten maken het plaatje compleet. En komt u tot een keuze, dan noteren wij graag uw order die dan via de dealer van uw keuze verder wordt behandeld.

Het Leolux Design Center is voelen, zien en beleven.