Verkooppunten

Bora Bora en Bora Bèta

Nu bijzonder voordelig in Senso-leer

De iconische Bora Bora is dit jaar precies 40 jaar in collectie. En dat vieren we met een bijzondere actie. Want als je nu kiest voor Bora Bora of Bora Bèta in de leersoort Senso, profiteer je van een ongekend scherpe prijs. Om je een idee te geven; de prijs van de 2x65-versie van Bora Bora begint daardoor niet bij € 3.835, maar bij € 2.995! Dus als je graag een echte Leolux-klassieker aan je interieur wilt toevoegen, is dit het moment om toe te slaan.

Bora Bora 3x65 cm in Senso 3441 Sagada

Een Leolux-icoon. Revolutionair bij de introductie in 1983 en sindsdien de maatstaf voor comfort en design.

Geraffineerde lijnen hoeven niet complex te zijn. De aantrekkingskracht van Bora Bora schuilt voor een groot deel in de eenvoud. Bijvoorbeeld in de manier waarop de armleuningen en de poten in elkaar versmelten. In de ranke zitkussens die op de uiteindes subtiel toelopen.

Productoverzicht

Bora Bora is leverbaar als fauteuil en als bank in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor banken met 2 kussens van elk 65, 80 of 90 centimeter breed of met 3 kussens van elk 65 of 70 centimeter. En natuurlijk is er ook een bijpassende poef. Voor het perfecte comfort kun je de zitdiepte (-3 cm) en zithoogte (+3 of -3 cm) laten aanpassen.

Bora Bèta

Spreekt het design van Bora Bora je aan, maar heb je liever een bank met een iets hogere rug? Kies dan voor Bora Bèta. Deze versie heeft hetzelfde elegante vormgeving, maar de rugleuning is aanzienlijk hoger, voor nog meer comfort en ondersteuning.

Een nieuwe stijl

Het begon allemaal in 1983. Leolux en de Antwerpse topontwerper Axel Enthoven ontwikkelden samen een model dat een nieuwe stijl introduceerde. Een ontwerp dat niet langer bestond uit een zwaar houten frame en dikke kussens, maar juist een ranke, elegante lijnvoering had. Door slimme keuzes in constructie en materialen, kreeg ook het geroemde Leolux-zitcomfort een verdere kwaliteitsimpuls.

Ontmoet Bora Bora

Als je nog niet bekend was met het geraffineerde ontwerp en hoogwaardige comfort van Bora Bora, wordt het hoog tijd voor een kennismaking. Daarvoor kun je altijd terecht in het Leolux Experience Center in Breukelen of bij een Leolux-dealer bij jou in de buurt.

Ontdek alle Senso-kleuren in de Creator

Deze jubileumactie geldt specifiek voor Bora Bora en Bora Bèta in de kleurrijke leersoort Senso. Ben je benieuwd welke kleuren er zijn en hoe jouw ideale Bora eruitziet? Combineer er dan op los in de Leolux Creator. Maar let wel, de getoonde prijs wijkt af van de daadwerkelijke actieprijs. Ga dus altijd even na bij je Leolux-adviseur wat de prijs voor jouw favoriete combinatie is.

Leolux Creator
Leolux Creator

Het laatste Leolux-nieuws in je mailbox?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Leolux-nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Select

Dhr.
Mevr.
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.