Arrow down

Alle stoffen voor dezelfde zachte prijs

Een stijlvolle stof maakt een bank als Bellice tot een eigentijds designstatement. Daarom profiteert u tot en met 31 maart 2019 van een uiterst aantrekkelijke actie: alle stoffen bekledingen zijn voor Bellice beschikbaar voor dezelfde zachte prijs.

Zo loopt uw voordeel al snel op tot honderden euro’s.

Plan nu uw bezoek aan de Leolux-dealer of het Leolux Design Center en grijp uw voordeel!

Vind een dealer

Productinformatie

Meer informatie over dit model? Hier vindt u de leer- en stofmogelijkheden, de maten en (vanaf)prijzen en de technische specificaties die horen bij dit Leolux meubel.

Bekijk de productinformatie Productinformatie sluiten

De stoffen van Leolux

Binnen de standaard stofcollectie van Leolux vindt u altijd een stof die u aanspreekt. Wilt u graag een fijngeweven stof of houdt u juist van een grovere structuur? Een mooie effen kleur of misschien een subtiel patroon? Van wol tot velours, maak uw keuze bij uw dealer of Leolux Design Center en profiteer van deze unieke actie.

Let op: deze actie geldt alleen op de standaardcollectie Leolux-stoffen, en niet voor stoffen die enkel op coupon leverbaar zijn. 

Bekijk de stofcollectie

Bellice: volmaakt veelzijdig

Als er één model is dat de veelzijdigheid van Leolux weergeeft, dan is het Bellice wel. Zo zijn er maar liefst 7 formaten banken en een fauteuil, maar kunt u ook aan de hand van meer dan 50 elementen uw eigen perfecte ontwerp samenstellen.

Van een ruime hoekbank tot een heerlijk woonlandschap met een riante chaise longue.