Arrow down

Maak een afspraak in het Leolux Design Center

Het is weer mogelijk om je favoriete Leolux-meubel in het echt te proberen. De Leolux Design Centers in Utrecht en Eindhoven zijn namelijk op afspraak geopend. Onze Leolux-specialisten kunnen niet wachten om je te ontvangen en te adviseren, dus plan direct een afspraak in wanneer het je uitkomt.

 

Je bent van harte welkom

Of je nu vrijblijvend wil kennismaken met de collectie, of al heel concreet weet wat je wil, je bent altijd van harte welkom. Gebruik het formulier om jouw voorkeur voor een datum en tijd door te geven. Om alle bezoeken zo veilig en waardevol mogelijk te maken, volgen we de volgende richtlijnen:

  • Een afspraak moet altijd 4 uur van tevoren gemaakt worden.
  • Na het invullen van het formulier ontvang je een automatische bevestiging via e-mail.
  • Na deze e-mail nemen we even telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en alvast kort door te spreken waar je interesses liggen.
  • Tijdens het bezoek is een mondkapje is verplicht en houden we 1,5 meter afstand.
  • Je krijgt de gastvrije ontvangst en de aandacht die je van ons gewend bent.

 

Als je liever telefonisch een afspraak wilt maken is dat uiteraard ook mogelijk. Kijk hieronder hoe je in contact kan komen met onze Leolux Design Centers.

Plan je afspraak

Vul het formulier in en maak geheel vrijblijvend een afspraak in het Leolux Design Center. Na je aanvraag nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen.


Kies de gewenste locatie en bepaal zelf de voorkeursdatum en tijdstip.


Geef hieronder aan welke modellen je wil bekijken en waarmee onze Leolux-specialisten je kunnen helpen tijdens je bezoek. Dat kan niet uitvoerig genoeg; hoe meer informatie we hebben, hoe beter we je tijdens de afspraak kunnen helpen.

* Verplichte velden
Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Leolux Design Center Utrecht

Telefoonnummer: 030-2938149
E-mailadres: utrecht@leolux.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Leolux Design Center Eindhoven

Telefoonnummer: 0499-490976
E-mailadres: eindhoven@leolux.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Liever online interieuradvies?

Wil je liever niet in het Design Center langskomen, maar wel graag overleggen met een van onze Leolux-specialisten? Met de technologie van vandaag kunnen wij je ook heel goed op afstand adviseren. Bijvoorbeeld via Skype. Op basis van enkele foto’s en eventueel een plattegrond van jouw interieur, zijn wij je ook via de digitale weg graag van dienst om je woonwens te realiseren. En via een videoverbinding wordt het toch een aangenaam en persoonlijk gesprek, waarbij we natuurlijk de meubels in het Design Center én alle bekledingsmaterialen en stalen aan je kunnen laten zien. Dus als je graag een online adviesgesprek wilt inplannen, neem dan even contact op met een van onze Design Centers, via telefoon.

Hoe bereid ik mijn advies voor?

Natuurlijk willen wij je optimaal kunnen adviseren. Daarom geven we hieronder drie tips om jouw advies zo goed mogelijk voor te bereiden.

Kies uw favorieten

Neem alvast eens een kijkje in onze collectie of de Leolux Creator en bekijk welke modellen jou aanspreken en je graag zou willen toevoegen in jouw interieur.

Maak foto’s van uw interieur

Het is natuurlijk belangrijk dat onze Leolux-specialisten zich kunnen inleven in jouw interieur. Daarom is het goed om alvast een aantal goede foto’s van je interieur paraat te hebben. Als je daarbij let op voldoende (dag)licht en een duidelijk perspectief, kunnen onze adviseurs zich een perfect beeld vormen van jouw woonruimte.

Maak een plattegrond

Een plattegrond of een schets met maten van je interieur is uitermate handig om te bepalen welke meubels het best passen.

Tip: ervaar de collectie met de Leolux Creator!

Mocht je, eventueel in voorbereiding op een online of besloten advies, de eindeloze mogelijkheden van de Leolux-collectie willen verkennen, dan is de Leolux Creator natuurlijk uitermate handig! Van hoekbank tot eetkamerstoel; het overgrote deel van onze collectie kun je geheel naar smaak samenstellen.

Let op: Gebruik de Leolux Creator op een computer of tablet.
Binnenkort is de Leolux Creator ook te gebruiken met je smartphone.