Arrow down

Milaan 2018: Leolux op de Salone del Mobile

26-03-2018

April komt er weer aan en die maand staat voor Leolux altijd in het teken van de Salone del Mobile in Milaan. Een prestigieuze beurs in een stad die design ademt, en daarom dus een podium waar Leolux niet mag ontbreken. Net als vorig jaar komt u ons op twee locaties tegen. In het beursgebouw, maar ook in het spectaculaire Palazzo Francesco Turati in het hart van de stad. Daar vindt u ons bij Masterly, op uitnodiging van Edward van Vliet.

Het beste van Leolux op Fiera Rho

Op de beursvloer in Fiera Rho speelt onze nieuwe collectie van 2018 de hoofdrol. Daarbij lanceren we ook een stijlvolle primeur: de luxueuze fauteuil en chaise longue Jill. Edward van Vliet ontwierp deze stoel exclusief voor Leolux en in Milaan wordt hij voor het eerst gepresenteerd aan het internationale publiek.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de primeurs uit Keulen, zoals het door Christian Werner ontworpen bankenprogramma Elias en onze nieuwe, uiterst comfortabele fauteuil Lloyd van Gino Carollo. Beide modellen zijn in diverse varianten vertegenwoordigd en natuurlijk ontbreken ook de andere nieuwkomers en topmodellen in de collectie niet, zoals de Coda-tafels van Pascal Bosetti, en de Capri-poef en het karpet Mizu van Edward van Vliet.  

Volop Leolux bij Masterly

Masterly, the Dutch Pavillion, is net als vorig jaar een belevenis die u niet mag missen. Edward van Vliet creëert dit jaar het Masterly Hotel, een kleurrijke en elegante presentatie waarin de collectie en materialen die hij voor Leolux ontwikkelde, een prominente rol spelen. Binnenkort leest u meer over Leolux in Masterly.  

Ci vediamo a Milano

De Salone del Mobile Milano vindt plaats van dinsdag 17 tot en met zondag 22 april. En uiteraard kijken we ernaar uit om u bij Masterly en op de beurs te ontmoeten!

Leolux
Salone Internazionale del Mobile
Fiera Rho,
Hall 6, Stand A35

Edward van Vliet invites Leolux - Masterly
Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli 7, Milano
metro line 1, Cordusio / Cairoli / Duomo

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.