Arrow down

Schop in de grond voor nieuw Experience Center

24-09-2021

In het nieuwe Experience Center is niet alleen plek voor Leolux. Het fraaie gebouw wordt de thuisbasis voor alle merken van de Leolux Furniture Group: Leolux, Pode, Évidence en projectmerk Leolux LX. En met ruim 3.000 vierkante meter vloeroppervlak verdeeld over twee etages is er ruimte genoeg om alle merken optimaal te ervaren.

Architectuur

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om een gebouw te ontwikkelen dat aan alle wensen voldoet. Dat begint natuurlijk bij een bijzondere en opvallende architectuur, waarin ook veel aandacht is voor duurzaamheid. Architect De Bever tekende een stijlvol pand met een typerende overhang die een intrigerende aanblik creëert. De grote glazen gevels zorgen voor veel natuurlijk licht en een mooi weids uitzicht over de A2 en de achterliggende Hollandse polders. En ook het interieur belooft sensationeel te worden. Er komen twee etages en een tussenetage, die met elkaar verbonden worden door een imposante trap.

Genoeg te beleven

Het nieuwe Experience Center doet zijn naam eer aan, want beleving staat voorop. Natuurlijk vind je hier in de toekomst altijd de meest actuele collecties, maar er komt ook een uitgebreide centrale ruimte voor een totaaladvies. We realiseren zelfs een 3D virtual-realityruimte voor een kijkje in de toekomst van je nieuwe interieur. En tot slot biedt het Experience Center ook alle gelegenheid om te werken en vergaderen, en voor het organiseren van trainingen en evenementen.

Bouw van start

Vanaf nu zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang, onder leiding van hoofdaannemer GEVA vastgoed. Het bouwbord staat er, maar we kunnen niet wachten totdat dat overklast wordt door een prachtig nieuw Experience Center.

Reageren

Reacties (1)

Goedemiddag ,
Het maakt mij blij dat Leolux naar Breukelen komt.
Ik werk al bijna twintig jaar voor een meubelstoffeeringsbedrijf en weet dat leolux staat voor kwaliteit.
André Leenders | 14-04-2022  17:38