Arrow down

Preview: Leolux op de Salone del Mobile in Milaan

30-03-2017

Elk jaar is de Salone del Mobile een van de hoogtepunten van het jaar voor Leolux. En deze editie wordt pas echt memorabel, want Leolux is dit jaar niet op één, maar twee locaties vertegenwoordigd.

  • Hal 6, stand 35 van het beurscomplex Fiera Rho
  • Het Nederlands Paviljoen van ‘Masterly’, samen met Edward van Vliet

Salone Internazionale del Mobile

Op de Leolux-stand in de ‘Fiera Rho’ staat de nieuwe collectie van 2017 centraal. De blikvanger is Bellice, Leolux’ meest veelzijdige bankenprogramma ooit (Beck Design). Net als op IMM in Keulen zijn er in Milaan meerdere varianten van Bellice te ervaren. Daarnaast is er natuurlijk ruim aandacht voor de Edward van Vliet-collectie. Alle karpetten, kussens, poufs en tafels zijn volop aanwezig en de stand als geheel kenmerkt Leolux, gezien door de ogen van Edward van Vliet. Andere modellen die in Milaan hun opwachting maken zijn onder meer Cantate – de nieuwe clubfauteuil door Frans Schrofer – Guadalupe en Caruzzo.  

Met Edward van Vliet bij ‘Masterly’

De andere presentatie waar u Leolux kunt ervaren, is in het Nederlands Paviljoen van ‘Masterly’. Op een fantastische locatie, het Palazzo Francesco Turati vindt u het beste ‘Dutch Design’ bij elkaar. Designer Edward van Vliet nodigde Leolux uit in zijn creatie van de ‘Room of Origins’, een kleurrijke en elegante presentatie, waarin zijn designs voor Leolux een hoofdrol spelen. Te midden van de Edward van Vliet-collectie staat bovendien een fraaie Bellice in de nieuwe veloursstof Lucir.

Genoeg Leolux dus ten tijde van de Salone del Mobile, van 4 tot en met 9 april, uiteraard in Milaan!

Leolux op de Salone Internazionale del Mobile
Hal 6, stand A35

Edward van Vliet invites Leolux
Masterly, Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli 7, Milano
(Metrolijn 1, Cordusio/Cairoli/Duomo)

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.