Arrow down

Milaan 2018: The Masterly Hotel

18-04-2018

Leolux is tijdens de Salone del Mobile in Milaan op twee plekken te vinden. Een daarvan is het prachtige Palazzo Francesco Turati, waar ‘Masterly: the Dutch in Milano’ het Dutch Pavilion heeft gecreëerd. Dit jaar is er ruimte voor een wel heel bijzondere ervaring: het Masterly Hotel, geheel ontworpen door Edward van Vliet.

The Masterly Hotel

The Masterly Hotel laat zien hoe een 5-sterren hotelervaring er volgens Edward van Vliet hoort uit te zien. De ervaring van de gasten staat centraal, zij moeten zich er perfect op hun gemak voelen. Opbloeien of juist helemaal tot rust komen. Edward gaf het ideale hotel weer, aan de hand van verschillende kamers, of ‘Rooms of Origins’.

Rooms of Origins

Alle kamers hebben hun eigen specifieke sfeer en missie. Ze creëren en koesteren een bepaald gevoel. Denk aan een lobby, waar tal van werelden samenkomen: interieur en exterieur, natuur en cultuur en privé en publiek. Of denk aan een slaapkamer die gaat om inspireren en verrijken, een tempel vol dromen en energie. In het Masterly Hotel komt elke gast nader tot zichzelf.

Nieuw van Leolux: Jill

De curatie van the Masterly Hotel is in handen van Edward van Vliet. Daarom is dit de perfecte gelegenheid voor de presentatie van het nieuwe product dat hij voor Leolux ontwierp. Jill is een luxueuze fauteuil met prachtige details, die bovendien ook als comfortabele chaise longue beschikbaar is. Een sublieme aanvulling op de bestaande Edward van Vliet-collectie van Leolux.

Natuurlijk is Leolux bijzonder trots om wederom deel uit te mogen maken van de sfeervolle presentatie die Edward van Vliet bij Masterly heeft gecreëerd. Komt u ook het gevoel van het Masterly ervaren?

Adres

Palazzo Francesco Turati
Via Meravigli 7, Milano

Openingstijden tijdens de Salone del Mobile 2018
Woensdag 18 april: 11.00 - 22.00 uur
Donderdag 19 t/m zaterdag 21 april: 11.00 – 19.00 uur
Zondag 22 april: 11.00 – 16.00 uur

Metro
Cordusio (lijn 1): Palazzo Francesco Turati op 150 meter
Cairoli (lijn 1): Palazzo Francesco Turati op 150 meter
Duomo (lijn 1 en 3): Palazzo Francesco Turati op 250 meter

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.