Arrow down

PREVIEW: Leolux op IMM

07-12-2018

In de derde week van januari is de Kölner Messe weer het decor voor de internationale meubelbeurs van Keulen: IMM. Leolux is sterk als altijd vertegenwoordigd, op de vertrouwde plek in hal 11.2. En we hebben heel wat moois om te laten zien.

Maak bijvoorbeeld kennis met Flint, een nieuw bankenprogramma van de hand van Beck Design. Organische vormen, royale losse kussens en verrassende opstellingen kenmerken dit stijlvolle model, dat uiteraard op talloze luxueuze manieren uit te voeren is.

Design met een missie: Hilco

Nieuw is ook de productieversie van Hilco, de door Patrick Belli ontworpen fauteuil die eerder dit jaar gepresenteerd werd in de lokaal geproduceerde ‘Prime’-uitvoering. In die speciale editie is de fauteuil bekleed met leer dat in de regio wordt vervaardigd en 100% afbreek- en traceerbaar is, tot bij de boeren die de huiden leverden.

Nieuw in de eetkamer

Op de stand kunt u ook kennismaken met de verrassend gevormde eettafel Bondi (een ontwerp van A Design Studio) en de eetkamerstoel Mime van Gino Carollo, die eerder ook al Lloyd voor ons ontwierp.

Barkruk en hoge tafel

IMM is eveneens het introductiemoment van twee totaal nieuwe producten. Allereerst de barkruk Caron, ontworpen door Frans Schrofer en een stijlvolle toevoeging aan de productlijn van Caruzzo, Cantate en Callas. Deze barkruk werkt prima samen met Lys (Beck Design), een nieuwe hoge tafel die zich uitstekend leent voor een kopje koffie op hoog niveau.

Wilt u alle nieuws zelf ontdekken? Kom dan langs op IMM bij Leolux, in Hal 11.2 stand H31. 

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.