Arrow down

Vooruitblik: Leolux op IMM 2018

08-01-2018

Laten we beginnen bij de stand zelf. In onze presentatie van vorig jaar kon u voor het eerst kennismaken met de samenwerking tussen Leolux en de Nederlandse ontwerper Edward van Vliet. In zijn rol als Strategic Creative Director bracht hij invloed in de vorm van zachtere kleuren, luxe materialen en rijke accessoires.

In 2018 zetten we deze samenwerking natuurlijk voort. Dat leidt tot een frisse, bijna lenteachtige presentatie, met karakteristieke patronen en subtiele tinten. Een inspirerend en verrassend anders decor voor de eigentijdse meubelen die we aan het internationale publiek laten zien.

En nu we het toch over meubels hebben, ook op dat gebied mag u het nodige nieuws verwachten. Zo kunt u kennismaken met onze nieuwe bankenserie Elias, een ontwerp van Christian Werner en presenteren we ook een sublieme nieuwe fauteuil, ontworpen door de Italiaanse designer Gino Carollo.

Ook Edward van Vliet ontwikkelde nieuwe producten voor ons, waaronder een fraai nieuw karpet, een stijlvolle poef en een nieuwe optie voor de populaire Prismo-tafels.

Daarnaast laten we ook een aantal uitbreidingen voor het succesvolle Bellice-programma zien en ontwierp Pascal Bosetti een nieuwe tafelserie die de naam Coda zal dragen.

Dat en meer nieuwe producten en materialen kunt u in alle veelzijdigheid ervaren op de Leolux-stand.

U vindt ons op onze bekende plek: stand H031 in Hal 11.2.

U bent van harte uitgenodigd!

Reageren

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit blogartikel.