Arrow down

Geen wateroverlast bij Leolux

17-07-2021

Delen van limburg hebben te maken met een ongekende ramp. Onder meer de Geul, de Gulp, de Roer en de Maas traden de afgelopen dagen buiten hun oevers, heel veel mensen worden geëvacueerd en woningen en bedrijven lopen onder. In België en Duitsland is de situatie zelfs nog ernstiger. Voor Noord-Limburg is de piek nog onderweg. 

We krijgen veel vragen over de wateroverlast. Heeft Leolux er ook mee te kampen? Gelukkig is de situatie voor ons op dit moment gunstig. 

Na de overstromingen van 1993 en 1995 zijn er langs de Maas enorm veel maatregelen genomen. Leolux heeft haar fabriek bij de Maas liggen, maar de dijken lijken op hun taak berekend. Tot nu toe blijft het water aan de goede kant van de dijk en er lijkt voldoende marge te zijn. 

We vertrouwen erop dat we het droog houden en rekenen erop dat de situatie na het weekend langzaam weer normaal wordt. 

Wij wensen allen die getroffen zijn door het water veel sterkte!

Reageren

Reacties (2)

Ik duim van harte dat het veilig blijft bij u want het is vreselijk wat er gebeurd is. Ik heb ook een vraag. Ik heb tweedehands een mooi donkerblauw zachtleren Leolux bankje kunnen kopen. Een droom van al heel lang. Heel blij mee want nieuw kan ik mij niet veroorloven. Het stinkt echter naar rook. Kunt u misschien een product aanbevelen om dit te verhelpen? Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet,
Esther
Esther de Gilde | 19-07-2021  21:23
Oké, het is te hopen dat het zo blijft. Sterkte, Bob van der Horst.
B.v.d.Horst | 17-07-2021  21:03