Actueel

Een logo met hoofdletter L

Met ingang van 2017 introduceert Leolux een nieuw logo. Of eigenlijk, een evolutie van het bekende beeldmerk dat jarenlang onze identiteit gestalte heeft gegeven. De historie van het logo is net zo rijk als de historie van Leolux zelf en daarom zeker het beschrijven waard.

Op zoek naar jong designtalent

Op 24 oktober van vorige jaar gaf de Israëlisch/Engels designer Ron Arad de aftrap voor de Crossborder Design Contest, een ontwerpwedstrijd voor studenten van kunstacademies uit Maastricht, Hasselt, Genk, Antwerpen, Düsseldorf en Londen. Maar wat was precies hun opdracht? En hoe vergaat het ze inmiddels?

Het Leolux nieuws op IMM

De Internationale Interieurshow van Keulen is elk jaar een bijzonder belangrijk moment voor Leolux. Na maanden van voorbereiding presenteren we onze nieuwe modellen, en introduceren we de visuele en artistieke visie die we het komende jaar zullen volgen. Graag nemen we u even mee langs alle nieuws.

Leolux op IMM: wat mag u verwachten?

Op maandag 16 januari openen de deuren van IMM, de internationale meubelbeurs van Keulen. Zoals u weet, is dit jaarlijks hét moment waarop Leolux nieuwe modellen en samenwerkingen wereldkundig maakt. En ook dit jaar stellen we u niet teleur. Wilt u alvast een voorproefje van wat u tijdens deze IMM-editie mag verwachten? Lees dan snel verder.

Joining worlds: Leolux en Edward van Vliet

Leolux werkt graag samen met topdesigners. En daarom zijn we heel trots om u voor te stellen aan onze nieuwe strategic creative director: Edward van Vliet.

Signatures: vorm en functie subliem verenigd

Signatures is een bijzondere serie meubelen in onze collectie. Het zijn modellen waarin vorm en functie op sublieme wijze samenkomen, dankzij de expertise van Jeroen Sanders en Axel Enthoven.

Red Dot Design Award voor Guadalupe

Een internationale designjury heeft het bankenprogramma “Guadalupe” bekroond met een prestigieuze Red Dot Award.