Actueel

Leolux is altijd in beweging. We zijn op beurzen, organiseren evenementen, presenteren nieuwe modellen en handige online-adviesmiddelen.

Via de blogs op deze pagina blijft u altijd op de hoogte. En als u ons op Facebook volgt, ziet u het meteen als wij hier een nieuw verhaal plaatsen.

Dutch Design Week 2019: Presenterende studio bekend

Tijdens Dutch Design Week laten Leolux en de Dutch Design Foundation het resultaat zien van What if Lab; een initiatief waarbij we de Nederlandse designwereld uitdagen om een visie te ontwikkelen op de toekomst van onze leefomgeving. Afgelopen week presenteerden drie designstudio’s het concept achter hun visie en kozen we een van de drie deelnemers, die zijn concept mag presenteren op DDW.

WoonWeekend in de Leolux Design Centers

Laat u inspireren tijdens het Leolux WoonWeekend op 5 en 6 oktober in onze Design Centers in Utrecht en Eindhoven! Ervaar de vele nieuwe producten in de Leolux-collectie en maak kennis met onze Leolux-specialisten. Natuurlijk brengen zij u dan ook meteen op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied.

In oktober op Dutch Design Week: het interieur van 2030

Venlo, 4 juli 2019 - Hoe ziet het interieur van 2030 eruit? Op die vraag willen designmeubelfabrikant Leolux en What if Lab, een initiatief van de Dutch Design Foundation, de komende maanden een antwoord krijgen. Op 4 juli vond daarom bij Leolux in Venlo de aftrap plaats van een verkenningstraject waarin drie designstudio’s een visie ontwikkelen op onze persoonlijke leefomgeving in 2030. Het resultaat is te zien tijdens Dutch Design Week 2019.

Kleurtrend: The Clown

Een nieuwe kleurtrend gaat de confrontatie op ontwapenende wijze aan. In ‘The Clown’ zien we de invloed van jonge creatieven die niet bang zijn om de klassieke interieurregels te buigen.

Kleurtrend: The Muse

The Muse is een ode aan de nieuwe vrouw. Zij is zelfverzekerd met een kunstzinnige, intellectuele flair. Dat laat zich ook voelen in de wereld van interieurdesign. Er zijn niet alleen heel wat trendsettende vrouwelijke ontwerpers actief, maar we zien die invloed ook in materialen, vormen, texturen als kleuren.

Avanti! Al Salone del Mobile

Het is elk jaar een evenement dat veel verder gaat dan beursgebouwen alleen: de Salone Internazionale del Mobile in Milaan. De hele stad ademt design en stijl, nog meer dan gebruikelijk. In dit blog nemen wij u alvast even mee in de charmante hectiek van dit evenement.

Een inspirerende IMM

De stand is onderweg terug naar Venlo en ook voor het beursteam is het weer ‘business as usual’; de internationale meubelbeurs van Keulen zit er weer op. Het was een heel mooie editie, en we nemen je graag nog even mee langs al het nieuws.

Kleurtrend: The Innovator

Kleur is misschien wel het belangrijkste aspect in een interieur. En net als vormen en texturen, zijn ook kleuren bijzonder trendgevoelig. In samenwerking met het gerenommeerde trendbureau Francq Colors licht Leolux daarom regelmatig een actuele kleurtrend uit.

Kleurtrend: The Cynic

In de wereld van Leolux spelen trends een hoofdrol. Kleuren, sferen en materialen; al die factoren ontwikkelen zich met de tijd. En om u te inspireren, delen we regelmatig een nieuwe kleurtrend met u: the Cynic.